Salut i esports
El nostre amor per la pràctica esportiva i una llarga trajectòria en un esport tant complert com és el triatló (amb un equip al darrera: fisiorutpujol.com) ens permeten aplicar els nostres coneixements a aquesta branca de la farmàcia. Disposar sempre dels productes més novedosos i el consell a través de l’experiència ens han convertit en tot un referent.
Productes de nutrició esportiva

La nostra experiencia en el camp de l´esport ens permet aconsellar-te per tal de satisfer les teves necessitats en la teva practica esportiva. Tu explica'ns quin esport pràctiques, les característiques de la prova o proves que et proposes a encarar i nosaltres mirarem de trobar els productes que millor s'adaptin als teus objectius.

Disposem de les millors marques d'alimentació esportiva i del millor consell. 226ERS , Powerbar , i NutriSport


Aparells esportius

Actualment al mercat hi ha una multitud d'aparells que ajuden a l'esportista a recuperar-se després de l'exercici, en la rehabilitació de lesions, o simplement per a estimular la musculatura acabant de posar a to la maquinària. A Farmàcia Besora disposem d'un ampli ventall per oferir als nostres clients una solució a cadascuna de les seves necessitats.

Ortopèdia

Complements tècnics, precisos i de bona qualitat que ens serveixin d'ajuda per donar un cop de mà en la rehabilitació de lesions, en la seva prevenció o inclús en el suport en punts vulnerables del nostre cos, no sempre són fàcils de trobar. A Farmàcia Besora disposem d'una gran varietat i dels coneixements necessaris, que proporciona l'experiència, per aconsellar sobre el seu ús i les seves característiques. Turmelleres, genolleres, faixes i un llar etcètera.

Informació sobre substàncies dopants

En la pràctica esportiva, qualsevol atleta de vegades pot tenir dubtes sobre si un medicament en concret o un suplement pot contenir traces d'alguna substància dopant que li doni un positiu en un control. Fins i tot, de cara saber quines cartes es poden jugar amb tranquilitat en la seva preparació i nutrició.

A Farmàcia Besora resolem qualsevol dubte que en aquest sentit pugueu tenir i us aconsellem què utilitzar i què no per poder practicar esport de manera sana, neta i tranquila.

Si voleu més info també podeu consultar la web de la Federació Espanyola de Triatló: 

http://triatlon.org/triweb/wp-content/uploads/2013/09/Lista-de-Sustancias-y-Metodos-Prohibidos-en-el-Deporte-2014.pdfHorari
Obert de Dilluns a Divendres
Matins de 9:00h a 13:00h
Tardes de 16h a 20:00h

Dissabtes de 9:00 a 14:00h
 Guàrdies
Excepte Diumenges i festius
Amb NyQuit adéu a l’insomni.
Posa un dietista a la teva vida: la millor manera de fer salut.
Penses que fumar et fa més atractiva? Prova amb els nous pegats de nicotina.