Serveis
Avui sabem que per trobar-se bé cal tenir en compte tot un conjunt de factors diversos que van des del que mengem fins a la satisfacció amb el nostre propi cos. És per això que a Farmàcia Besora no ens limitem a la venda de medicaments i oferim un servei global que li permetrà tenir al seu abast totes les eines necessàries per cuidar la seva salut.
Fórmules magistrals

Avui en dia la formulació tradicional ha donat pas a una més extensa indústria farmacèutica, però tot i així continua essent imprescindible, en molts casos, la preparació oficinal, per part del farmacèutic, segons prescripció mèdica i de forma individualitzada.

Dermocosmètica

La cosmètica actual ens permet mantener la pell en les millors condicions, protegint-la dels factors que produeixen envelliment cutani i les arrugues. Hi ha un tractament adaptat a cada pell i a cada necessitat i a farmàcia Besora us aconsellem i posem a la seva disposició productes de tot tipus i totes les marques a preus competitius.

Homeopatia

És una medicina alternativa i coadjuvant de la medicina tradicional. Ofereix menors riscos, interaccions i efectes secundaris, sobretot en polimedicats, nens i embarassades, així com patologies menors com el grip, insomni o traumatismes. A la farmàcia t’aconsellarem què és millor per tú.

Herboristeria

Les plantes medicinals són la base de tota terapèutica natural moderna i com a tal no podien faltar en el nostre repertori. Li oferim un petit catàleg amb algunes de les plantes de les que disposem amb el seu ús tradicional per dolences menors o simplement per a que gaudeixi del plaer d' una bona infusió.

Boldo: per ajudar a un bon funcionament del fetge i de la vesícula biliar.
Camamilla: per ajudar a fer una bona digestió.
Cua de cavall: per ajudar a la normal eliminació de líquids.
Estigmes de blat: per ajudar a la normal eliminació de líquids.
Eucaliptus: pectoral i suavitzant del coll (inhalacions).
Farigola: pectoral i suavitzant del coll.
Llanten: pectoral en al·lèrgies.
Lli: per ajudar a normalitzar el trànsit intestinal.
Marialluïsa: per ajudar a realitzar la digestió normalment.
Melissa: per afavorir el descans.
Menta: per ajudar a la normal eliminació de gasos.
Olivera: per ajudar a mantenir una correcta tensió arterial.
Poleo: per ajudar a realitzar la digestió normalment.
Romaní: per ajudar a un bon funcionament del fetge i la vesícula biliar.
Sàlvia: per als cicles femenins / suavitzant del coll.
Sen: per ajudar a mantenir el normal trànsit intestinal.
Til·la: per afavorir el descans i la relaxació.
Zaragatona: per ajudar a mantenir el normal trànsit intestinal.
Zarzaparrilla: per ajudar a la normal eliminació de líquids.


Alimentació infantil

L’alimentació d’un nen durant els primers anys de vida és primordial per la seva salud futura. L’alimentació és la base necessària i fonamental per un bon desenvolupament tan físic, com psíquic i social. Una bona nutrició és la primera línea de defensa contra moltes enfermetats infantils. Farmàcia Besora vol col.laborar en aquest periode tan important per el teu fill, i t’ajuda a que el
nen adquireixi bons hàbits nutricionals des del principi. Contem amb una gran varietat de llets infantils d’inici i de continuació, papilles, infusions infantils, purés de fuites i tot allò que farà que els àpats dels nens siguin un "banquet” diari.


Control de la pressió arterial

La tensió arterial és la força que exerceix la sang contra les parets de les artèries. Mesurar-la és molt senzill i indolor. Consisteix a col·locar al voltant de l´avantbraç una banda de goma inflable connectada a un lector que ens ofereix una lectura de dos valors: tensió arterial sistòlica, que indica la pressió durant el batec (sístole), i la tensió arterial diastòlica, que assenyala la pressió quan el cor està relaxat (diàstole). Sabeu com està la vostra tensió?...Sabeu si hi ha desajustos en la vostra pressió arterial? Una ràpida revisió us indicarà com esteu. 
Si ho desitgeu, tenim a la vostra disposició tot tipus de tensiòmetres (manuals i digitals) que us ajudaran a portar el control de la vostra tensió des de casa. Voleu demanar-nos hora per pendreus la tensió arterial?. No ho dubteu contacteu amb nosaltres.


Rendiment esportiu

A farmàcia Besora podràs trobar begudes, càpsul.les, gels, barretes energètiques i molts d’altres productes per millorar el teu rendiment esportiu i recuperar-te abans i millor després de fer esforços.


S.P.D.

Oferim als usuaris la possibilitat d’accedir a la medicació que necessiten diàriament disposada en uns envasos especialment dissenyats per evitar confusions i facilitar al màxim el compliment del tractament. La dosi de la medicació està clarament diferenciada per dies de la setmana i per horaris. A més, en la part davantera de l'SPD hi ha una etiqueta on es fan constar també els noms dels fàrmacs no sòlids —xarops, injectables, pomades...— que s’ha de prendre l’usuari i que no poden ser inclosos al blíster per requerir diferents condicions de manteniment, i com han de fer-ho. En una etiqueta situada al revers es descriuen els medicaments inclosos en el blíster, la posologia, el número de lot i les seves característiques físiques, per facilitar, en cas que sigui necessari, la seva identificació. 
El perfil actual de pacient dins del programa SPD és: major de 55 anys, amb malalties cròniques, polimedicats (3, 4 fàrmacs o més), algun d’ells segueix una posologia irregular i amb un cuidador o familiar de referència.Horari
Obert de Dilluns a Divendres
Matins de 9:00h a 13:00h
Tardes de 16h a 20:00h

Dissabtes de 9:00 a 14:00h
 Guàrdies
Excepte Diumenges i festius
Penses que fumar et fa més atractiva? Prova amb els nous pegats de nicotina.
Posa un dietista a la teva vida: la millor manera de fer salut.
Amb NyQuit adéu a l’insomni.