Novetats
A Farmàcia Besora sempre hem tingut la voluntat d’estar a la última en les innovacions que en el sector farmacèutic es van produint dia a dia. És per això que hem creat aquest apartat per donar a conèixer tots els nous productes que a partir d’ara mateix podràs trobar a la nostra/teva farmàcia.
Kyrocream

Kyrocream, amb els beneficis de l’àrnica, l’hipèric i la calèndula, millora l’elasticitat de músculs i lligaments i ajuda a evitar lesions en l’exercici diari. També actua com a recuperador muscular després del cansament de cada dia o d’un esforç físic intens.


 
Sensilis Extreme

Tractament nutritiu amb acció antiarrugues gràcies a la seva  fórmula amb  biovitamines que afavoreix la síntesis de colàgen i elastina. Elimina la sensació de tivantó i redueix les líneas d´ expressió i les arrugues. Una associació rica en Ginkgo Biloba i Oli de Zea Mays activa la microcirculació sanguínea i protegeix els capilars descongestionant la teva pell i evitant els vermells.
Sensilis Pure Perfection

Tractament hidratant d´ acció matificant i seborreguladora gràcies a la presència de Zincidone. Hidrata sense aportar grasa gràcies al Extracte de LLi i corretgeix l´ excès de secreció de la teva pell. Regula la mida dels poros gràcias al Laricyl que minimitza el seu aspecte i  allisa el relleu cutani.Donarà a la teva pell un aspecte mate i uniforme. 
Colnatur

El Colàgen és la proteina més abundant del nostre cos i un dels components principals d´articulacions, ossos , músculs , dents , genives i pell.

El Colàgen només es troba en teixits humans i animals als que aporta cohesió , resistència i flexibilitat.
Horari
Obert de dilluns a dissabte.
Matins de 9:00h a 13:30h
Tardes de 16h a 20:30h

Sempre de guàrdia , excepte Diumenges i festius


Guàrdies
Excepte Diumenges i festius
Penses que fumar et fa més atractiva? Prova amb els nous pegats de nicotina.
Amb NyQuit adéu a l’insomni.
Posa un dietista a la teva vida: la millor manera de fer salut.